A-Wing Sparring Step - You Like Lars-Erik. Lars-Erik Likes You.

Kul på jobbet

Posted June 29, 2016, 3:40 p.m. By lars-erik Tags: Jobb

Alla vill ju ha kul på jobbet, det är ju vad alla vill och idet är något som alla borde få känna. Det är intressant att det är så olika vad det är som gör folk glada och vad som göra att dom känner att dom har kul på jobbet.
Vissa vill känna att arbetsuppgiften är kul för att dom ska tycka att det är kul på jobbet. Andra vill känna att dom har bra och roliga arbetskamrater då har dom kul på jobbet även om jobbet i sig kanske inte är så kul. Och andra tycker det är kul på jobbet om dom tjänar bra det avgör om dom tycker om sitt jobb eller inte.
Ja det är verkligen individuellt det där med vad man tycker gör ett jobb roligt.

Vad avgör det?

Ja det är ju som sagt väldigt individuellt men det är roligt och intressant att det är på det viset. Men det är ju viktigt vilken orsak det än är som gör att man tycker att det är kul på jobbet att man känner att det är trevligt och givande.
För om man gör det så mår man ju mycket bättre och det är ju det som gör att man gör ett bra jobb. Ja att man mår bra gör att man gör ett bra jobb vilket i sin tur leder till att man mår bra med sig själv och att chefen är nöjd med dig.
Ja det är bra att det finns så många olika typer av jobb för att alla ska känna sig nöjda. Vissa kanske känner för att jobba för smartermarketing som jobbar med marknadsföring och andra känner att dom vill jobba med något helt annat. Och det är ju bra vilat som bara man trivs med det man gör och på så sätt kan göra ett bra jobb.